CHINA F1 SPRINTRACE: HET INTERNET REAGEERT FURIEUS NA SESSIE: "MAX HEEFT NAAKTFOTO'S VAN DE FIA"

Max Verstappen heeft zaterdag in de vroege Nederlandse ochtend de sprintrace van China op zijn naam weten te schrijven. Hij stoomde op vanaf P4 en reed uiteindelijk ver weg van het veld. Daarachter was het spannend om de top drieplekken. Het internet reageert op de door Verstappen gewonnen sprintrace.

De Grand Prix van China staat op zondag op het programma, maar voordat we écht gaan racen, was het op zaterdag tijd voor de sprintrace. Lando Norris was de grote man op vrijdag door in de barre omstandigheden van Shanghai de pole position op te eisen. Lang kon de McLaren-coureur niet genieten van zijn goede uitgangspositie, want bij de start viel hij veel plekken terug en ging Lewis Hamilton naar de leiding. Alonso zat daarachter, maar hij viel uiteindelijk ook terug. Het was Verstappen die uiteindelijk de race wist te winnen.

Het internet reageert

En daarmee geeft de Nederlander, die een voorsprong van dertien seconden richting Hamilton wist uit te bouwen in slechts tien ronden, een ferme waarschuwing af aan de rest van het veld voor het verdere verloop van dit raceweekend. Ook op het internet is dat gesignaleerd en men is bang voor wat er nog staat te gebeuren in China op de zondag.

Lees ook

2024-04-20T05:33:11Z dg43tfdfdgfd